Bine ai venit , ne bucuram sa te intampinam cu un gand bun şi ceva dulce!

Intai de toate odihneste-ţi puţin corpul, da-le pace grijilor sa se rataceasca si sa uite drumul inapoi. Lasa loc poftelor dulci adunate de peste zi. Chiar daca nu le-ai simtit, ele stau ascunse si asteapta linistite dezlegarea cu o portie nici prea mica, nici prea mare de cheesecake. Pentru tine au fost plamadite aceste bunatati, cu ajutorul imaginatiei lasate sa zburde, ca o pasare în cautarea desavarsirii, cu tot ce-i mai ales şi mai gustos de prin camara.

Cine suntem noi?

Povestea  Cheesecake Romania a inceput odata cu dorinta de a descoperi  gustul autentic al unui cheesecake. Nevoia de a simti gustul rafinat al cheesecake-ului combinat de fiecare data cu un topping reusit, ne-a motivat sa il cream chiar noi si sa il impartim cu prietenii. Dar cum numarul doritorilor crestea, am hotarat sa dam nastere acestuii website unde vom prezenta: cheesecake-uri marca proprie care pot fi cumparate sau cheesecake-uri personalizate, la cererea clientilor.

Fondatorii Cheesecake Romania

Ioana Oncioiu office@cheesecake.ro

Cheesecake Romania

Daca vreti sa aflati mai multe despre aparitiile noastre, gasiti aici

Nu ezitati sa va opriti pentru cateva momente aici sa ne impartasiti o recomandare, sa ne adresati un gand bun sau chiar sa faceti o comanda!