La fiecare nunta am lasat ceva din sufletul meu

In ciuda titlului incitant, nu este vorba despre nunta sau nuntile mele , ci nuntile clientilor mei. Nunti pe care le-am trait cu atata emotie si nerabdare, de parca eu eram cea purtata la altar.

La inceput vreau sa iti povestesc despre Sonia, directa si transanta inca de la prima intalnire. A hotarat brusc si fara nicio ezitare ca ea vrea cele mai gustoase marturii de nunta care sa se potriveasca cu tematica nuntii ei: minicheesecake-uri cu zmeura.  Va recomand sa aveti clienti precum Sonia, caci munca voastra va fi simplificata cum nici nu va imaginati.

Marturii de nunta Cheesecake Romania

Marturii de nunta Cheesecake Romania

 Pe Elisa am cunoscut-o la o degustare, nu mica ne-a fost bucuria cand ne-a spus ca ne stie de mult si ar vrea sa isi bucure invitatii cu un candy bar facut exclusiv cu cheesecakes. E atat de calda si zambitoarea, incat nu simti vreo presiune din partea ei, ci doar o nevoie acuta de a-i  plamadi bucurii. Singura ei dorinta a fost sa ne incadram in  timpul precizat, in schimb  ne-a dat libertatea frumoasa de a ne ocupa atat de concept cat si implementare. 

Candy Bar Cheesecake Romania

Candy bar Cheesecake Romania

Ioana, esti absolut  minunata, te ador! Nu imi vine nici acum sa cred cat de simplu a fost sa ne punem de acord, cat de usor v-ati decis si cat de confortabile erau discutiile cu voi. Mi- ati dat linistea si increderea ca totul va merge ca uns, desi aveam emotii exponentiale la primul nostru tort de nunta.

tort de nunta Cheesecake Romania

tort de nunta Cheesecake Romania

Malina, draga mea fata fericita cu tine a fost tare simplu. Ai decis sa iti vezi nunta ca pe o petrecere intre prieteni, pe care sa ii servesti cu tot ce ai mai bun prin camara, dar si in suflet. Desi erai nerabdatoare sa sosim si sa aranjam candy barul, ti-ai pastrat calmul si zambetul. Esti omul care organizeaza totul cu meticulozitate si cu timp inainte, dar in acelasi timp iubesti oamenii si ai rabdare cu ei. Nu degeaba sporesti fericirea in jurul tau.

Adina, esti ca o zana buna. Iti multumesc pentru ca ai avut incredere, desi  in ultimul moment am schimbat brieful, mai bine zis aspectul tortului.  Doar imaginatia te-a  ajutat sa iti conturezi in cap cum va arata tortul in cea mai frumoasa zi a voastra .

tort de nunta Cheesecake Romania

tort de nunta Cheesecake Romania

Ma opresc deocamdata aici, spunand ca astept cu nerabdare urmatoarele nunti si botezuri. Acum se apropie o perioada a botezurilor, cu iz de copilarie si inocenta. Le asteptam cu nerabdare pe toate.

Ioana de la Cheesecake Romania

Va urma