Termeni și condiții

Site-ul www.cheesecake.ro este întreținut și administrat Cheesecake Bakery E-mail: office@cheesecake.ro

Copyright

Conținutul site-ului www.cheesecake.ro - imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software - este integral proprietatea Cheesecake Bakery și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Cheesecake Bakery, a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Datele personale

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de Cheesecake Bakery. și furnizorii săi exclusiv în scopul declarat al acestui site: comerț on-line, furnizare de bunuri și servicii. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice, recomandări personalizate etc. Cheesecake Bakery. este înscrisă în Registrul de evidență a prelucrărilor datelor cu caracter personal. Cheesecake Bakery nu face publice și nu vinde bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Cheesecake Bakery are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienți, un membru al familiei acestora ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este facturarea în vederea comerțului on-line și a furnizării de bunuri și servicii. Refuzul furnizării acestor date determină imposibilitatea onorării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și de dreptul de a se adresa justiției. Totodată, are dreptul să se opună prelucrării datelor personale și să solicite pe cale oficială ștergerea datelor. Datele nu vor fi transferate în alte state. Dacă unele dintre datele personale sunt incorecte, clienții pot trimite informații exacte la office@cheesecake.ro. Codul Numeric Personal furnizat va fi folosit exclusiv pentru facturare și nu va fi făcut public.

Limitele accesului la site

Garantăm utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe www.cheesecake.ro, în scopurile declarate: cofetarie online, comunitate . Nici utilizatorii înregistrați și nici alte persoane, care nu se află în relații contractuale cu noi, nu au dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Cheesecake Bakery. Vizitatorii pot accesa site-ul fără a-și lăsa datele personale. Pentru o bună funcționare, site-ul poate seta cookies. Pentru crearea unui cont pe site-ul www.cheesecake.ro, clientul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. Proprietarul poate refuza cererea de înregistrare în situațiile în care se constată că a furnizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale. Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat și care expiră după o perioadă predefinită, pentru a putea beneficia de promoții sau oferte, este interzisă și va fi considerată o tentativă de fraudă. Proprietarul site-ului www.cheesecake.ro își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs. Pentru promoții bazate pe crearea unui nou cont de utilizator sau abonarea la newsletter este interzisă crearea de către un utilizator de conturi multiple false, pentru a beneficia de mai multe cupoane de reducere sau de o reducere cumulată mai mare decât cea comunicată. Cheesecake Bakery își rezervă dreptul de a anula conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoției, pentru aceste tentative de fraudă.

Limitele responsabilității

Utilizarea pe www.cheesecake.ro a oricărui nume de marcă înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Cheesecake Bakery nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea informațiilor sau a produselor achiziționate prin intermediul cofetăriei noastre online. Cheesecake Bakery actualizează permanent securitatea site-ului și a mijloacelor sale de comunicare pentru www.cheesecake.ro, însă nu garantează că acestea nu pot avea viruși. Informațiile incluse pe www.cheesecake.ro vă sunt puse la dispoziție cu bună credință, din surse pe care noi le considerăm de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informație intră sub incidența Legii dreptului de autor, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință la adresa office@cheesecake.ro, pentru a putea lua măsurile legale necesare. Informațiile pot fi reproduse exclusiv pentru uz personal. Pentru informațiile sau datele considerate de interes general, care ar putea apărea în presă, Cheesecake Bakery trebuie să își exprime acordul scris pentru publicare.

Comanda cu un click!

Pentru a activa Comanda cu un click! trebuie doar să setați detaliile preferate de comandă (unde să fie livrată, cum să fie expediată și cum doriți să plătiți) în contul dumneavoastră, iar aceste setări vor fi reținute și folosite pentru fiecare Comandă cu un click. Aceste setări pot fi modificate oricând. Plata comenzii se face doar la livrare.

Reclamații privind produsele

Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ. Culorile, modelele sau aspectul produselor livrate pot fi diferite faţă de aceste imagini. Promoțiile pe www.cheesecake.ro nu se cumulează între ele, reducerea cea mai mare primează! Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri de pe site procentuale, etc) ca regula, cu exceptia situatiilor in care este mentionat altfel in promotie. Codurile promoționale pot fi folosite exclusiv în momentul plasării comenzii. Codurile promoționale nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea comenzii după ce aceasta a fost plasată. Într-o comanda se poate folosi un singur cod promoţional, pagina de comanda nu permite utilizarea mai multor coduri in aceeasi comanda.

În cazul în care un cod promoţional a fost aplicat într-o comandă care nu a putut fi onorată sau a fost anulată din orice motiv, clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promoţional respectiv exclusiv în scris, printr-un e-mail pe adresa office@cheesecake.ro, care să conţină id-ul comenzii, starea acesteia, numele clientului şi codul promoţional. Acestea se reactivează pe o perioadă de maxim 30 de zile calendaristice.

Pentru raportarea problemelor legate de drepturi de proprietate intelectuală puteti folosi

Valabilitate

Pentru produsele achiziționate din cofetaria online www.cheesecake.ro se asigură valabilitate de 3 zile.

Prețul final și livrarea

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului + prețul serviciilor suplimentare solicitate expres (împachetare cadou, felicitare). Pentru clienții din străinătate, prețul final al comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face după acceptarea explicită a acestui preț. Compania noastră nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului.

Vă rugăm să luati în considerare că există un interval de 12-24 ore între înregistrarea comenzii și livrarea acesteia. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată clientului. Atenție! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a comenzilor, ne este imposibil să operăm modificări asupra comenzilor deja plasate.

Interactivitate

Cheesecake Bakery stabilește unilateral sau în colaborare cu anumiti furnizori ai săi regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează pe www.cheesecake.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promoțiile sunt aplicate comenzilor care respectă integral regulile afișate pe site, în perioada de valabilitate clar menționată și în limita stocului disponibil. Cheesecake Bakery nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru întreaga perioadă de promoție și poate retrage promoția fără notificare prealabilă.

Comunicarea pe www.cheesecake.ro

Persoanele înregistrate pe www.cheesecake.ro pot face comentarii si orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, întrebări sau informații, câtă vreme limbajul acestora este civilizat, iar conținutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legătură cu www.cheesecake.ro, nu sunt e-mail-uri în masă ori orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricărei alte entități vor fi raportate organelor abilitate. Cheesecake Bakery nu își asumă responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări. În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul acordă www.cheesecake.ro și afiliaților/asociaților săi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau îl transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei terțe entități fizice sau juridice.

Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă necondiționat termenii și condițiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu a unui contract valabil încheiat.

Politica de confidentialitate

Cheesecake Bakery este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 27958 .

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Cheesecake Bakery are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe Cheesecake Bakery, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.