Cheesecake de nunta

Cheesecake-tort de nunta

 

Cheesecake trandafir

 

Cheesecake este genul de desert care te cucereşte de la prima linguriță. La nuntă, Cheesecake este o prăjitură care este atât preferata voastră, cu siguranţă şi a invitaţilor, dar e în acelaşi timp ceva neconvențional care înglobează prin gust şi design câte puţin din personalităţile voastre.

Cheesecake este o alternativă foarte inspirată la tortul de nuntă pentru cuplurile care doresc un desert cu o aromă bogată și o textură cremoasă. Chiar daca acest desert poate părea limitat, adevărul e că este posibil să încorporezi o mare varietate de arome și decorațiuni în produsul finit, ceea ce-l pune pe picior de egalitate cu orice alt tort de nuntă tradițional.
Înainte de a te hotărî asupra tortului, vorbește cu un decorator sau caută galerii foto cu cheesecake pentru nuntă, pentru a obține idei despre stiluri de decorare și design pe care le-ai dori.
Asigură-te că-ţi exprimi preferințele pentru combinațiile de arome posibile. Cheesecake-urile nu trebuie neapărat să fie simple – există zeci de opțiuni delicioase, cum ar fi ciocolata, arome de fructe, lichior, coajă de citrice și multe altele.

Decorare cheesecake

Cheesecake - tort de nunta

Întrucât cheesecake-urile pentru nuntă nu sunt acoperite cu glazură în modul în care sunt acoperite torturile tradiționale, decorarea acestora poate necesita o gândire un pic mai creativă.

Iată câteva idei deosebite pentru decorarea desertului de nuntă sub formă de cheesecake:
• cu flori proaspete – fie în vârful acestuia, fie în bucheţele în partea de jos, fie pe părtile laterale ca accente decorative. Florile viu colorate pot atrage atenția tuturor celor prezenți la nuntă şi nu costă atât de mult ca decorațiunile mai detaliate.
• nuci sau alune (prăjite sau crude) în partea de sus sau pe marginile tortului. Alunele și nucile vor contrasta cu textura densă și netedă a tortului și-i va îmbunătăți complexitatea. Decoratorul poate de asemenea crea un design decorativ utilizând nuci sau alune tăiate în bucăți.
• fructele proaspete sunt ideale pentru decorarea unui cheesecake. Accentuează schema de culori a nunții alegând fructe care au aceleași culori. O nuntă ce are loc vara care utilizează roșu drept culoare principala poate include fructe ca zmeură, capșuni, cireșe, merișoare sau prune roșii. Pentru o schemă decorativă care atrage toate privirile, poți utiliza o varietate de fructe în culori îndrăznețe ca ananasul, kiwi, afinele sau caisele.
• utilizarea ciocolatei rase este o modalitate de a crea modele unice și interesante pe un cheesecake, fără a folosi crema de unt sau fondant, care de obicei nu sunt compatibile cu aroma și textura acestui desert.
• compotul, gemul sau dulceața pot adăuga culoare și aroma unui cheesecake. Acestea se potrivesc cel mai bine cu arome tradiționale și simple.

Colțul cu dulciuri sau mărturiicheesecake - coltul cu dulciuri sau marturii

Întrucât cheesecake-urile pentru nuntă nu sunt acoperite cu glazură în modul în care sunt acoperite torturile tradiționale, decorarea acestora poate necesita o gândire un pic mai creativă.

Iată câteva idei deosebite pentru decorarea desertului de nuntă sub formă de cheesecake:
• cu flori proaspete – fie în vârful acestuia, fie în bucheţele în partea de jos, fie pe părtile laterale ca accente decorative. Florile viu colorate pot atrage atenția tuturor celor prezenți la nuntă şi nu costă atât de mult ca decorațiunile mai detaliate.
• nuci sau alune (prăjite sau crude) în partea de sus sau pe marginile tortului. Alunele și nucile vor contrasta cu textura densă și netedă a tortului și-i va îmbunătăți complexitatea. Decoratorul poate de asemenea crea un design decorativ utilizând nuci sau alune tăiate în bucăți.
• fructele proaspete sunt ideale pentru decorarea unui cheesecake. Accentuează schema de culori a nunții alegând fructe care au aceleași culori. O nuntă ce are loc vara care utilizează roșu drept culoare principala poate include fructe ca zmeură, capșuni, cireșe, merișoare sau prune roșii. Pentru o schemă decorativă care atrage toate privirile, poți utiliza o varietate de fructe în culori îndrăznețe ca ananasul, kiwi, afinele sau caisele.
• utilizarea ciocolatei rase este o modalitate de a crea modele unice și interesante pe un cheesecake, fără a folosi crema de unt sau fondant, care de obicei nu sunt compatibile cu aroma și textura acestui desert.
• compotul, gemul sau dulceața pot adăuga culoare și aroma unui cheesecake. Acestea se potrivesc cel mai bine cu arome tradiționale și simple.

Pentru o oferta personalizata sau inscriere la o degustare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0740.133.086 sau la adresa de email office@cheesecake.ro

Articol 3

******