Program de fidelitate

Aţi comandat produse de la cheesecake.ro?
Dacă DA, noi vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă răsplătim cu programul nostru de fidelitate.
Acest program este valabil pentru toţi clienţii noştri (considerăm client orice persoană care şi-a creat un cont de utilizator pe www.cheesecake.ro şi a trimis cel puţin o comandă prin intermediul site-ului nostru).
Beneficiile din cadrul programului de fidelitate constă în puncte de fidelitate care pot fi valorificate în bani la comenzile ulterioare.

Adunaţi cât mai multe puncte să obţineţi reduceri cât mai mari.
Cum puteţi acumula puncte?

Prin două metode:

   1. Prin înregistrarea ca utilizator în magazinul nostru
   2. Prin cumpărarea produselor din magazinul nostru

1. Obţinerea de puncte prin înregistrarea ca utilizator în magazinul online cheesecake.ro
Când vă înregistraţi, automat veţi primi 200 de puncte de fidelitate, adică 10 lei. Aceste puncte se acordă o singură dată când vă înregistraţi ca utilizator.

Ce sunt şi cum se acordă punctele de fidelitate?
Pentru fiecare 1 leu cheltuit în magazinul nostru primiţi un punct cadou.
Un punct de fidelitate înseamnă 0,05 lei, adică 5% din valoarea comenzii.
Exemplu de acordare a punctelor:
Dacă depuneţi la noi o comandă de 120 lei veţi obţine 120 puncte bonus, care înseamnă 6 lei reducere la următoarea comandă.
La următoarea comandă dacă aveţi o comandă de 90 lei puteţi să vă folosiţi de punctele acumulate la prima comandă, adică veţi avea de plată 84 lei şi din nou aţi acumulat puncte bonus, 80 de puncte care valorează  4 lei.
Punctele se obţin după finalizarea comenzii.
Punctele pot fi folosite într-un 1 an de zile de la obţinerea acestora.
Fiecare client va putea urmări evoluţia punctelor de fidelitate accesând contul său de utilizator.  
Fiecare cumpărătură efectuată în magazinul nostru vă aduce noi puncte bonus care pot fi transformate la următoarea comandă în bani.
Aşa-i ce simplu e să obţineţi o reducere?

Regulament Program de Fidelitate:
1. Pentru a obţine puncte de fidelitate trebuia să vă înregistrati prin contul Dvs. de utilizator puteţi să vă urmăriţi situaţia punctelor.
2. Punctele de fidelitate pot fi urmărite după logare prin meniul Contul meu – Punctele de fidelitate.
3. Un punct de fidelitate valorează 0,05 lei, adică 5% din valoarea comenzii.
4. Puteţi cumpăra şi produse cu reducere folosind punctele de fidelitate
5. La finalizarea comenzii puteţi să optaţi pentru folosirea punctelor de fidelitate, imediat după ce aţi ales produsele dorite înainte de a finaliza comandă. La comenzile finalizate nu vă mai puteţi folosi de puncte, dar acestea nu dispar , se cumulează cu punctele de la noua comandă şi se păstrează în contul dvs termen de 1 an de zile.
6. Punctele de fidelitatepot fi folosite doar pentru a cumpăra produse din magazinul nostru şi nu pot fi schimbate pentru bani.
7. Punctele obţinute pot fi folosite în termen de 1 an de zile de la obţinerea acestora, înainte de a vă expira termenul de folosire a punctelor vă trimitem un e-mail prin care vă anunţăm de termenul de expirare a acestora.
8. În caz de suspect de abuz suspendăm contul clientului. Iar dacă abuzul se dovedeşte ştergem contul utilizatorului în cauză.
9. Clientul intră automat în programul de fidelitate în momentul plasării primei comenzi prin intermediul magazinului online cheesecake.ro, iar durata acestui program de fidelitate este nedeterminată.
10. Prezentul regulament poate fi modificat în viitor de magazinul nostru, clienţii urmând a fi informaţi asupra acestui lucru prin e-mail precum şi cu indicaţii pe pagina principală a magazinului.